BBB Jong

BBB Jong is de jongerenorganisatie van BBB (BoerBurgerBeweging). BBB Jong laat de stem van en voor de jongeren in Nederland horen! We spreken hierbij over jongeren in de leeftijdscategorie van 14 t/m 35 jaar.

12 provinciale kernteams zorgen ervoor dat wat er leeft in jouw provincie snel en kernachtig onder de aandacht wordt gebracht van de politiek in Den Haag, in de provinciehuizen en bij de waterschappen. Om te peilen wat er leeft onder jongeren organiseren we regelmatig events, discussiebijeenkomsten en bedrijfsbezoeken.

Het bestuur van BBB Jong bestaat uit vier leden:

  • Marije van Velthoven (Interim voorzitter)
  • Xander Bot (penningmeester)
  • Jacob IJsselstein (secretaris)
  • Jessie van Deursen (algemeen bestuurslid en communicatie)
BBB Jong_Bestuur_LR

v.l.n.r. Jessie, Xander, Jurre, Marije en Jacob

Het bestuur stelt zich voor

In de video’s stellen de bestuursleden zich nader voor en geven ze uitleg over de huidige stand van zaken bij BBB Jong.

De kernteams in de provincies zorgen voor een fijnmazig netwerk, waarbij we samen ‘bottom-up’ het politieke klimaat in Nederland kunnen verbeteren.

bbb_logo_2022
logo_bbb_jong

Meld je aan als lid

Ben je in de leeftijdscategorie van 14 tot en met 35 jaar en ondersteun je het gedachtegoed van BBB? Meld je aan als lid bij BBB, voor jongeren geldt er een gereduceerd tarief van € 33,- per kalenderjaar. Op basis van je leeftijd ben je automatisch lid van BBB Jong.

Wil je actief bijdragen aan de stemvorming van jongeren in Nederland door je aan te sluiten bij een provinciaal kernteam? Mail dan naar [email protected].

bbb_logo_2022

Volg BBB-Jong op de socials

Volg ons op social media:
Instagram 
TikTok