BBB Jong

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het behandelen van alle aanmeldingen, We hebben veel enthousiaste jonge BBB’rs gesproken. Daarvoor willen we jullie erg bedanken. We hebben in de meeste provincies daardoor een mooi kernteam kunnen opzetten, met uitzondering van Flevoland en Utrecht. Dus ben jij een jonge enthousiast BBB’er uit een van deze provincies, meld je dan nog zeker aan!

Het kernteam van BBB Jong is al een lange tijd bezig met het opzetten van BBB Jong en het zoeken naar kernteams per provincie.

Het landelijke kernteam bestaat uit 3 leden: Jurre Boers als voorzitter, Jacob IJsselstein als secretaris en Tjalle Morsink als penningmeester.

Door deze extra handjes hopen we nog sneller en beter te werk te gaan. We zijn nu met dit team voornamelijk bezig met het opzetten van kernteams in de provincies. Zodat elke provincie zijn eigen kernteam krijgt, zodat het contact zo kort en snel kan gaan verlopen. Wanneer deze provinciale kernteams volledig gevormd zijn, kan iedereen tussen de 14 en 35 zich aanmelden voor BBB Jong.

Waar wij zelf als landelijk kernteam erg naar uit kijken, en we jullie nu ook een tipje van de sluier van kunnen geven. Is ons Kick-off event. Dit zal gaan plaatsvinden op 29 april 2023! Ben je enthousiast geworden zet dit dan zeker al in je agenda! Verdere informatie over het Kick-off event zal spoedig volgen.

Wij, als landelijk kernteam van BBB Jong, kijken erg uit naar de toekomst en kunnen niet wachten om ons enthousiasme met jullie te delen.

Vragen of meer informatie?

Als je vragen hebt of je wilt meer informatie over BBB Jong dan kun je een mail sturen naar jong@boerburgerbeweging.nl.

logo_bbb_jong
V.l.n.r. Jurre Boers, Jacob IJsselstein en Tjalle Morsink
V.l.n.r. Jurre Boers, Jacob IJsselstein en Tjalle Morsink

Aanmelden