Maak kennis met:

Wim Jaspers

Bestuurslid BoerBurgerBeweging

Ik ben Wim Jaspers, 60 jaren jong getrouwd met Nellie vader 3 kinderen en schoonvader van de geliefden van mijn kinderen. Trotse opa van 4 kleinkinderen. Ik ben woonachtig in Someren Noord-Brabant en verdien de kost als medewerker op een boomkwekerij in Someren-Heide.

In het verleden heb ik samen met mijn broer in maatschap een varkenshouderij en melkveehouderij gehad. In 2006 ben ik uit de maatschap gestapt.

Mijn hobby zijn de paarden, met name het Nederlandse trekpaard en de paarden met de mooie witte manen de Haflinger. Ik probeer jaarlijks een veulen te fokken.

Naast de hobbypaarden heb ik me ook altijd ingezet voor de politiek in een lokale partij (lijst Someren-Heide). Voor deze partij heb ik 9 jaar in de gemeenteraad gezeten als fractievoorzitter, ook ben ik 4 jaar wethouder geweest in de gemeente Someren namens de lijst Someren-Heide.

En toen kwam de BoerBurgerBeweging (BBB) op mijn pad. Geïnspireerd door het volgen van Caroline via Twitter en uit onvrede hoe de provinciale politiek in Noord-Brabant en landelijk met het platteland omgaat, heb ik mij kandidaat gesteld voor de Tweede Kamer verkiezingen. We kennen het resultaat met de geweldige zetel die we behaald hebben die fantastisch wordt ingevuld door Caroline.

Sinds juni 2021 zit ik in het bestuur, waar ik de verantwoording had over de provinciale verkiezingen 2023. Een hele uitdaging om met  BBB en de juiste kandidaten mee te gaan doen in alle provincies in Nederland. 

Wim_Jaspers_BBB

Contactgegevens

Naam: Wim Jaspers

Functie: Bestuurslid

E-mail: [email protected]

Telnr.: 06 12 38 13 57‬