Maak kennis met:

Pien Huijbens

Algemeen bestuurslid en communicatie BBB Jong

Hoi! Ik ben Pien Huijbens, 23 jaar oud en geboren en getogen in het mooie Pijnacker. Momenteel vervul ik de rol bij BBB Jong van algemeen bestuurslid met een focus op communicatie.

Ik ben dit jaar afgestuurd als politicoloog en momenteel ben ik ook bezig met mijn scriptie voor culturele antropologie. Na mijn afstuderen hoop ik een master in staats- en bestuursrecht te volgen, om mijn kennis op dat gebied verder te verdiepen.
Naast het studeren, breng ik mijn dagen grotendeels door als fractiemedewerker van de BBB in de Eerste Kamer. Het is een boeiende omgeving waar ik me bezighoud met het ondersteunen van de Senatoren en politieke vraagstukken. Het is een uitdagende rol waar ik veel van leer!

Naast mijn werk en studie heb ik gelukkig ook nog tijd voor mijn hobby’s. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn. Ik speel graag een potje hockey en ga het liefst zo vaak mogelijk naar musicals. En natuurlijk vind ik het bijhouden van het Instagram-account voor BBB Jong ontzettend leuk. Het is een mooie manier om onze boodschap te verspreiden en jongeren te betrekken!

BBB Jong

Contactgegevens

Naam: Pien Huijbens

Functie: Algemeen bestuurslid en communicatie

E-mail: [email protected]