Maak kennis met:

Jessie van Deursen

Algemeen bestuurslid en communicatie BBB Jong

Mijn naam is Jessie van Deursen, ik ben 24 jaar jong en geboren in Heikant. Een mooi dorp wat ligt gevestigd in Zeeuws-Vlaanderen. Ondertussen ben ik verhuisd naar Lamswaarde wat ook nog steeds in gemeente Hulst Ligt. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als technisch inkoper in de agrarische sector. Dit doe ik met veel passie en plezier. Binnen BBBJong ben ik verantwoordelijk voor de communicatie! Dit geeft een mooie aanvullen/afwisseling met mijn baan.

In het dagelijks leven zit ik niet graag stil. Liefst ben ik altijd bezig met regelen en organiseren. Wanneer ik een momentje vrij heb, besteed ik dit graag aan creatieve dingen. Zo ben ik ook actief binnen een carnavals vereniging ook daar steek ik graag mijn handen uit de mouwen, bij het bouwen van een prachtige carnavals wagen. Waar we dan met carnaval verschillende optochten mee rijden/lopen!

Thuis hoef ik mij dan ook nooit te vervelen. Daar hebben we nog een loon- en grondwerken bedrijf en een melkveehouderij. In de zomermaanden is het ook vaak druk met het loonbedrijf thuis, ook hier help ik graag een handje mee. Van eten rondbrengen aan de chauffeurs, zelf rijden op de trekker tot aan de socialmedia bij houden. Ik vind het heel tof om daar foto’s voor te maken, te bewerken en te plaatsen op socialmedia. Ook binnen BBBJong probeer ik hier zo goed mogelijk aan bij te dragen! Zodat ook de socialmedia van BBBJong up to date blijft.

In sport ben ik momenteel nog wat zoekende, ik heb heel wat jaren gevoetbald tot ik op mijn 20e mijn kruisbanden afscheurde. Helaas ben ik noodgedwongen moeten stoppen met voetbal. Wel supporter ik nog graag Ajax en ben ik een groot fan van de formule 1.

Waarom ik gekozen heb om actief te worden binnen BBBJong, is omdat ik het heel belangrijk vind dat wij jongeren van ons laten horen. Want wij jongeren, wij hebben de toekomst. Er zijn genoeg punten waar wij jongeren mee van doen hebben, en het zou gek zijn dat anderen hierover zouden beslissen! Daarom is het belangrijk dat wij jongeren laten zien dat het soms anders moet.

BBB Jong_Jessie Deursen_LR

Contactgegevens

Naam: Jessie van Deursen

Functie: Algemeen bestuurslid en communicatie

E-mail: [email protected]