Maak kennis met:

Xander Bot

Penningmeester BBB Jong

Ik ben Xander Bot, 21 jaar jong. In het dagelijks leven studeer ik diergeneeskunde in Gent. Al vanaf jonge leeftijd zit er een ondernemer in mij, zo ben ik al sinds mijn 16e voor XaBo OutdoorCooking op pad. Mijn roots liggen in Papendrecht, Zuid-Holland. Zelf kom ik dan ook niet van het platteland, maar de aantrekkingskracht van het platteland zit er vanaf jongs af aan al in.

Toen ik 15 was zocht ik een bijbaan waar ik schik mee zou hebben en al mijn energie in kwijt kon. Al snel belandde de zoektocht bij een melkveebedrijf in de buurt. Tot op de dag van vandaag is dat mijn tweede thuis. De levenslessen die daar bijgebracht werden hebben me geholpen te komen waar ik nu ben. De zondag is voor mij de rustdag, dan ga ik naar kerk en gebruik ik de dag om op te laden voor de nieuwe week. In mijn vrijetijd ga ik er graag met de camper op uit, gewoon even niets en genieten van wat ik tegenkom. Vissen, gitaar spelen, tuinieren, studeren zijn dingen waar ik me helemaal in kan verliezen. Familie en vrienden zijn voor mij ook ontzettend belangrijk.

BBB Jong is voor mij de ultieme poging om de stem van jongeren te laten klinken in de politiek. We moeten weer verbinding creëren tussen ons als jongeren en de mensen die onze toekomst bepalen. Als penningmeester wil ik zorgen voor transparantie en duidelijkheid. Wij als BBB Jong hebben de toekomst!

BBB Jong_Xander Bot_LR

Contactgegevens

Naam: Xander Bot

Functie: Penningmeester

E-mail: [email protected]