Laden Evenementen

RMV Gorinchem

Van dinsdag 29 november tot en met donderdag 1 december a.s. vindt Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem (RMV) na 3 jaar eindelijk weer plaats. BBB-leden actief in de agrarische sector hebben gratis toegang tot deze vakbeurs in de Evenementenhal Gorinchem.
Vier samen met RMV Gorinchem het 15-jarig bestaan en breng een bezoek aan de BBB-stand. Op stand F202 kun je kennismaken met de BBB-statenleden voor de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart 2023. Uit meerdere provincies zijn BBB-Statenleden aanwezig.

RMV Gorinchem is hét regionale netwerkevent voor professionals uit de rund- en melkveehouderij. Met ruim 350 exposanten is RMV Gorinchem dé beurs waar je in korte tijd, gemakkelijk en dichtbij, iedereen uit de branche ontmoet.

Dag van de Geitenhouder
Donderdag 1 december is het de Dag van de Geitenhouder en worden er gedurende de hele dag presentaties gehouden over actuele vraagstukken waar geitenhouders tijdens hun dagelijkse werkzaamheden tegenaan lopen.

Nieuw kennisplein Next Level
Naast de exposanten vind je een kennisprogramma gericht op de meest actuele thema’s uit de sector zoals slim en rendabel naar emissieloze landbouw en cybercriminaliteit in de agrarische wereld. Nieuw deze editie is het openingssymposium onder leiding van Esther de Snoo.

Naast de ontmoeting met BBB-kandidaten kun je je tijdens RMV Gorinchem eveneens aanmelden als vrijwilliger of donateur. Ook kun je BBB fanartikelen kopen. Graag tot ziens op stand F202!

RMV_Gorinchem_logo_fc-768x479

Gegevens

Begin:
29 november
Einde:
1 december
Evenement Categorie:
Site:
https://www.rmv-gorinchem.nl/
Posted in