Maak kennis met:

Stagiaires van BBB

Fractielid BoerBurgerBeweging

Danielle Kreeftenberg

Danielle Kreeftenberg uit het Achterhoekse Doetinchem is aankomend jaar communicatie-stagiair bij BBB. Naast haar stage is ze bezig met het afronden van haar bachelors rechtsgeleerdheid en criminologie aan de universiteit van Leiden. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de social media en grafisch vormgeving, maar is multifunctioneel inzetbaar door haar brede achtergrondkennis.

Sjoerd Postma

Sjoerd begon op zijn 17e op het MBO Bouwkunde + Interieurarchitectuur in Utrecht, volgde daarna een HBO geschiedenisleraar opleiding voor 2 jaar en vervolgde zijn weg naar de Universiteit Leiden waar hij nu zijn studie Bestuurskunde afrond. Deze combinatie van zowel praktische als theoretische kennis geeft hem de kans om met een nuchtere en praktische blik te kijken naar complexe problematiek en tegelijkertijd daarvoor een werkzame oplossing te vinden. Naast zijn studie is Sjoerd te vinden in de sportschool, met een surfplank op het strand, of natuurlijk op de fractiekamer van de BBB in de Tweede Kamer.

Leon Kok

Leon Kok is derdejaars bestuurskunde student aan de universiteit leiden en loopt zijn eindstage bij BBB. Hij hoopt bij BBB zijn vergaarde kennis te kunnen toepassen op de actuele problematiek en zo nog meer ervaring op te doen binnen het vakgebied. Naast zijn studie roeit Leon ook bij een studentenroeivereniging in Den Haag, waar hij tevens op kamers zit.

Contactgegevens

Naam: Danielle, Sjoerd en Leon

E-mail: