Aanmelden voor bijeenkomst BBB-Gelderland op 14 november

BBB-Gelderland organiseert op 14 november 2023 een ledenbijeenkomst. Deelnemen? Meld u zich dan aan via het aanmeldformulier.

(Op weg naar de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november 2023, willen wij u nog de kans geven om kennis te maken met enkele van onze Gelderse kandidaten. De kandidaten zullen zich voorstellen en zijn voor u beschikbaar om uw prangende vragen te beantwoorden. De inbreng van u als kiezer blijft voor ons enorm belangrijk.

De informatieavond vindt plaats op dinsdag 14 november as. bij Beekzicht Kalverhouderij, Scherpenzeelseweg 45 te Barneveld en begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Aanwezig als sprekers zullen onder andere zijn:
- Gijs Tuinman - Kandidaat nr. 3
- Derk-Jan Eppink - Kandidaat nr. 25
- Haidy Hankers - Kandidaat nr. 26
- Richard Vedder - Kandidaat nr. 50
- Jan Brok - Vicevoorzitter bestuur BBB
- Erik den Hertog - Heemraad Vallei & Veluwe
- Jan Workamp - Projectmanager PEV (Praktijkcentrum Emissiereductie Veehouderij)

Deze avond is voor iedereen die interesse heeft. Aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, dient een ieder zich wel individueel aan te melden via het formulier, rechts op deze pagina.

Tot ziens op 14 november, we maken er samen een mooie en informatieve avond van!

Aangezien we transparant willen zijn en blijven, kiezen wij ervoor om geen melkbus bij de bijeenkomst te plaatsen voor giften in contanten. Wilt u bijdragen, dan graag als donatie via onze site https://boerburgerbeweging.nl/gelderland/ik-word-donateur/

Hartelijk dank daarvoor!

 

 

Aanmelden