Vrijwilligers BBB Noord-Brabant

Voor de komende verkiezingen op 15 maart 2023 zijn wij als BBB-Noord-Brabant hard bezig om zichtbaar te zijn in onze mooie provincie en kunnen daar nog veel handjes bij gebruiken.

Tijdens de campagneperiode willen wij zichtbaar zijn in de provincie. Massaal én met de hulp van vele vrijwilligers. Op de ledenbijeenkomst was er een mogelijkheid om je aan te melden als vrijwilliger. Wij snappen dat vele van onze Brabantse leden hier niet bij aanwezig konden zijn, maar misschien wél een bijdrage willen leveren tijdens de campagne. Steekt u graag uw handen uit de mouwen en wilt u BBB=Noord-Brabant ondersteunen? Meld u zich dan aan via het aanmeldformulier.

 

Op 7 december 2022 wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor de vrijwillers om te brespreken wat de bedoelingen zijn met de campagne, de vorderingen hiervan en ook horen we graag waar u in uw omgeving tegen aanloopt. Dit kunnen wij later ook meenemen in de campagne, als achtergrondinformatie om ons verkiezingsprogramma kracht bij te zetten en natuurlijk wanneer wij, als BBB Noord-Brabant, in de Provinciale Staten zitten.

Aanmelden