5.000 leden!

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

5.000 leden!

Sinds 18 maart 2021 zijn wij, BBB, vertegenwoordigd in de Tweede Kamer met 1 zetel. Fractievoorzitter Caroline van der Plas en het fractieteam zijn het afgelopen jaar met de volle honderd procent aan de slag gegaan in en rondom de Tweede Kamer. Het is een druk jaar geweest met veel debatten, werkbezoeken en mediaoptredens. Wij zijn een jonge partij met gedreven mensen die zich inzetten voor een Nederland waarin gezond verstand de boventoon voert. Wij zijn een brede middenpartij voor alle boeren én burgers. Voor zowel links als rechts van het midden.

BBB_5000_leden

In de peilingen stijgen wij gestaag door en wij zijn enorm dankbaar dat de kiezers ons weten te vinden. Sinds de aangekondigde stikstofplannen van het Kabinet, zijn wij overspoeld met berichten, steun én nieuwe leden. Gisteren hebben wij het 5.000e lid mogen verwelkomen. In iets meer dan 1 week tijd is onze partij gegroeid met meer dan 1600 leden. Wij willen eenieder daar ontzettend voor bedanken.

Met jullie vertrouwen in ons hart werkt de BBB-fractie komende maanden door aan onze visie: een leefbaar en welvarend platteland. Met voldoende OV, scholen, politieposten en andere voorzieningen. Zonder het platteland is er geen stad en zonder de stad is er geen platteland. Wij focussen ons op het vergroenen van wat grijs is; op daken, in tegeltuinen en in grindbakken. Zo kunnen we stad én platteland nog beter met elkaar verbinden. Een land waar boeren én burgers met elkaar samenleven. Waar lokale culturen en streektalen gevierd worden. En waar de overheid doet wat het zegt en zegt wat het doet. Met een sterke defensie en een daadkrachtig buitenlandbeleid wat gelooft in de kracht van ons land en haar waarden. De eerstvolgende mijlpaal voor onze strijd voor de regio’s is een stemming volgende week over ons amendement om de Westerscheldetunnel tolvrij te maken.

Wij zetten onze strijd in en rondom in de Tweede Kamer onverminderd voort met jullie steun in onze rug! Wil jij ook samen met ons BBB uitbouwen tot een nog grotere beweging? Word dan lid en/of steun ons als vrijwilliger of donateur.

Meer nieuws

aug 9 2022

Verdere scheuren in stikstofplannen kabinet

Caroline van der Plas vroeg samen met Pieter Omtzigt op 23 juli een debat aan, naar aanleiding berekeningen ...

aug 4 2022

Caroline van der Plas pakt werkzaamheden weer op na bedreigingen

Statement Caroline: “Ik heb gesprekken gehad met NCTV, beveiliging Tweede Kamer en politie. Dit heeft geleid tot het ...

jul 25 2022

Nieuwe vragen over Stikstof

Vragen van de leden Omtzigt (Omtzigt) en van der Plas (BBB) aan de minister van Financiën, de minister ...