Pas op: overstekend wild

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Pas op: overstekend wild

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Pas op: overstekend wild

Gepubliceerd op: 25-11-2020

BBB wordt van meerdere kanten benaderd om FvD-mensen in te lijven. Of aan ons te binden. Wij vinden alle adviezen en suggesties heel sympathiek. Het geeft immers aan dat BoerBurgerBeweging als een serieuze partij -letterlijk en figuurlijk – wordt gezien. En dat klopt. Wij ZIJN ook een serieuze partij. Dat waren wij ook al voordat al het politieke gekrakeel in Den Haag begon. Sterker nog: Mede vanwege het instabiele en zwalkende beleid en het continue ‘gedoe’ in Den Haag, zijn wij opgericht en doen wij mee aan de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021.

Ondanks alle lieve en goedbedoelde berichten van vele mensen die in ons geloven en denken dat wij nog meer stemmen kunnen behalen door nu opportunistisch in te springen op de politieke waan van de dag, blijven wij onze eigen koers varen. Zoals ook vanaf begin af aan de bedoeling was en altijd zal blijven.

BBB gaat niet mee in de (politieke) waan van de dag. BBB staat voor Gezond Verstand, een Gezond Platteland én een Gezond Nederland. Die kernwaarden veranderen niet bij ‘gedoe’ in Den Haag. Iedereen, die met ons daar in gelooft, hoeft op 17 maart 2021 maar één ding te doen: het vakje bij BBB rood te maken.

Dan maken we samen van het Binnenhof het BoerBurgerBinnenhof.

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

apr 25 2024

BBB vraagt lef en politieke wil van Adema in mestcrisis

BBB vraagt vandaag in het mestdebat om lef en politieke wil van minister Adema van LNV. Nederland heeft ...

apr 23 2024

Stemmen vanuit het buitenland? Registreren kan tot 25 april

Wil je stemmen voor de verkiezingen van het Europees Parlement van 6 juni 2024?Zo kun je stemmen vanuit ...

apr 23 2024

Waterschapssloten en Gemeenschappelijk Landbouw Beleid Brabantse Delta

In april heeft het bestuur van Waterschap Brabantse Delta een voorstelgoedgekeurd waarin het zijn sloten ter beschikking stelt ...