PERSBERICHT: BoerBurgerBeweging als BBB op stemformulier Tweede Kamerverkiezingen

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

PERSBERICHT: BoerBurgerBeweging als BBB op stemformulier Tweede Kamerverkiezingen

Gepubliceerd op: 10-12-2019

Deventer, 10 december 2019 

De inrichting van BoerBurgerBeweging als politieke partij krijgt meer en meer vorm. Na de inschrijving als vereniging bij de notaris, de benoeming van het bestuur en recentelijk de start van de ledenwerving heeft de Kiesraad de verkorte naam ‘BBB’ als aanduiding geaccepteerd voor publicatie op het stemformulier voor de Tweede Kamerverkiezingen, die normaliter 17 maart 2021 hun beslag krijgen. In de aanduiding komt BBB dominant tot uitdrukking.

De acceptatie van BBB als aanduiding op de Kieslijst past in een zorgvuldig tijdspad van BoerBurgerBeweging richting de Tweede Kamerverkiezingen. Na de bekendmaking van de politieke aspiraties door voorzitter Caroline van der Plas werd op 16 oktober jl. het BoerBurgerBoek gelanceerd in Deventer. Het boek dat boeren en burgers verbindt door inzicht te geven in de handelswijze van boeren, tuinders en vissers voorziet in een grote behoefte; inmiddels heeft een tweede druk het daglicht gezien. Veel kopers zien het BoerBurgerBoek als het ideale relatiegeschenk voor boeren én burgers; zeker in de feestmaand december (te bestellen op https://oud.boerburgerbeweging.nl/boerburgerboek/). Voor leden is het BoerBurgerBoek gratis; deze wordt vanaf 1 januari 2020 als welkomstcadeau bij de bevestigingsbrief gevoegd.

Lid worden? Meld je hier aan!

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan completering van het programma en wordt de kieslijst van BoerBurgerBeweging samengesteld. Zodra deze lijst gereed is, zal de BoerBurgerBeweging een vergadering organiseren om de kieslijst aan de leden voor te leggen.

—————————————————————————————————————————
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Caroline van der Plas, tel.: 06 82 59 59 95 of [email protected]

Meer informatie over de BoerBurgerBeweging vindt u op www.boerburgerbeweging.nl

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

mrt 22 2023

OPRUIMEN SPANDOEKEN EN AAN HET WERK!

15 maart 2023 gaat de geschiedenisboekjes in als de dag waarop BBB Nederland op zijn politieke grondvesten deed ...

mrt 21 2023

Sietsma en Van Maaren verkenners bij coalitievorming Flevoland

Woensdag 15 maart j.l. hebben de inwoners van Flevoland hun stem uitgebracht. BBB werd de grootste partij in ...

mrt 21 2023

Bovenste Beste Leden, Stemmers, Bovenste Beste Boeren en Burgers!

Wat hebben jullie en wat hebben wij veroorzaakt in Nederland? Wij als Bestuur zijn nog maar nauwelijks bekomen ...