Populariteit BBB stijgt tot grote hoogte

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Populariteit BBB stijgt tot grote hoogte

Gepubliceerd op: 15-09-2022

De eerste dag van de ATH/GTH-beurs is achter de rug. Onder prima weersomstandigheden vonden duizenden bezoekers hun weg over het imposante expositieterrein met veel blinkend staal van machines voor de landbouw en groentechniek. Ook BBB is van de partij! De stand is makkelijk te vinden, want er toornen drie grote heliumballonnen boven de BBB-tent (4.20 - veld C).

Op de stand wordt u verwelkomd door aspirant-kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart 2023. Uit iedere provincie zijn kandidaten aanwezig om te luisteren naar hetgeen u bezighoudt in uw provincie. Uiteraard kunt u op de stand ook BBB-fanartikelen kopen en u kunt u mening kwijt via de BoerBurgerBabbelbox. Hoe denkt u dat BBB Nederland BoerBurgerBeter kan maken? Laat uw stem horen!

Maak gebruik van uw gratis toegangsbewijs voor ATH/GTH beurs

Leden van BBB hebben GRATIS entree tot deze toonaangevende vakbeurs. Maak gebruik van de code die u via E-Mail op 31 augustus en 12 september jl. heeft ontvangen.

Graag tot ziens op de stand van BBB: DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

jan 25 2023

Kom jij stage lopen bij BBB in de Tweede Kamer?

De leukste Tweede Kamerfractie van Den Haag zoekt een stagiair voor het dossier ‘Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit’! Studeer ...

jan 23 2023

Nu verkrijgbaar: Gewoon Gezond Verstand

‘Meer dan de helft van de Nederlanders heeft het vertrouwen in de politiek verloren. Vooral het vertrouwen in ...

jan 18 2023

Behoud de salderingsregeling zonnepanelen!

Huishoudens met zonnepanelen kunnen op dit moment alle energie die ze terugleveren aan het elektriciteitsnet nog wegstrepen tegen ...