Caroline introduceert Cold-Case-Coronateam

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Caroline introduceert Cold-Case-Coronateam

Gepubliceerd op: 17-11-2021

Fractievoorzitter Caroline van der Plas introduceerde in het Coronadebat van 16 November het idee voor een Cold-Case-Coronateam. “Het team wordt samengesteld met nieuwe mensen, die gaan er met een frisse blik naar kijken!”

Zie hier de volledige bijdrage van Fractievoorzitter Caroline van der Plas.

*Tekst gaat verder onder video*

 

“Ik vind niet dat de maatregelen nergens op slaan, want we moeten wel wat. De druk op de zorg moet eraf. Maar vooropgesteld: de zorg is gewoon niet op orde. Hier zullen veel mensen van schrikken, maar dertien procent van de mensen heeft corona gehad. En van die dertien procent heeft 98 procent milde klachten. Als we dat als zorg al niet aankunnen, dan zijn we echt verkeerd bezig.” aldus Fractievoorzitter Caroline van der Plas.

BBB is geen voorstander van de Coronapas in niet-essentiële winkels en op de werkvloer.  “Dan gaan we echt een verkeerde kant op. Stel: ik kom op mijn werk en heb geen coronapas. Of ik ben niet gevaccineerd. Dan stuurt mijn werkgever me naar huis, al mijn collega’s kunnen dat zien. Waar is de privacy van die mensen gebleven? Mogen ze nog terugkomen? Worden ze niet ontslagen? Ik vind dat zo waanzinnig…”

“We hebben als burgers ook verantwoordelijkheid.”

Fractievoorzitter Caroline van der Plas deed al vaker de volgende oproep: “Heb je klachten, blijf dan thuis… Er zijn toch veel mensen met een coronapas geweest, met een groen vinkje, die ergens naartoe zijn gegaan met klachten. We hebben als burgers ook verantwoordelijkheid. En laat je eventueel testen bij klachten.”

Lees hier ook het gehele artikel met het interview van Fractievoorzitter Caroline van der Plas door TwenteFM.

 

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

dec 2 2022

Alle ballen op BBB!

BBB maakt kerst 2022 onvergetelijk! Nog enkele weken en dan vieren we samen het kerstfeest. 2022 was een ...

nov 30 2022

Regio verdient meer aandacht bij OV, spoor en wegen!

Maandag 28 november was het debat over het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport (MIRT). Het MIRT gaat over ...

nov 25 2022

Geen stap verder met stikstofplannen

Kamerbrief Toekomst Landbouw Water en Bodem sturend Voortgang integrale aanpak landelijk gebied en opvolging uitspraak Raad van State ...