Welkom bij BBB Limburg!

Limburg is de eerste provincie in Nederland die na de Provinciale Statenverkiezingen in 2023 een nieuwe coalitie kreeg.
BBB, CDA, VVD, PvdA en SP vormen samen het bestuur in Limburg met 26 van de 47 zetels. BBB is de grootste partij in de Limburgse Staten en mag twee gedeputeerden leveren.

De (in)formateurs en de onderhandelende partijen presenteerden het coalitieakkoord 2023-2027 voor Limburg .

Met uw steun zijn we in staat het platteland een stem te geven. Samen zorgen we voor een vitaal en leefbaar platteland voor boeren én burgers met oog voor verantwoorde, diervriendelijke en veilige voedselproductie. U vindt de kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen van maart 2023 hier en het verkiezingsprogramma hier.

BBB_LIMBURG_Flyer

Word BBB-lid

  • ontvang bij aanmelding het BoerBurgerBoek of een BBB T-Shirt gratis;
  • steun BBB;
  • praat en stem mee over de koers van
  • BBB tijdens ledenbijeenkomsten;
  • toegang tot exclusieve BBB evenementen;
  • ontvang de BBB e-nieuwsbrief.

Word BBB-vrijwilliger

Wil jij BBB Limburg helpen? Graag! In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen moet er veel gebeuren: posters plakken, spandoeken ophangen, flyeren, deelnemen aan beurzen, open dagen en events. Meld je aan als BBB-vrijwilliger en geef je voorkeur qua vrijwilligerswerk aan.

Word BBB-donateur

Wilt u als burger of bedrijf BBB Limburg financieel steunen? Dat kan natuurlijk ook! Uw steun stelt ons in staat om het gedachtegoed met zoveel mogelijk mensen te delen en wordt actief ingezet om de BBB-verkiezingscampagne in Limburg te kunnen ondersteunen.

Uw gegevens invullen is tot en met een bedrag van 1.000 euro niet verplicht; daarboven wel. Anonieme giften boven 1.000 euro moet BBB overdragen aan de Minister van BZK en komen dus niet in de BBB-kas terecht.

Contact

Heeft u een vraag aan BBB Limburg?
Stuur gerust een mailtje naar [email protected].

Contact opnemen?