EN.. WEER BUITEN DE PRIJZEN GEVALLEN VAN DE POSTCODELOTERIJ?

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

EN.. WEER BUITEN DE PRIJZEN GEVALLEN VAN DE POSTCODELOTERIJ?

Gepubliceerd op: 02-01-2020

HELP BOEREN EN TUINDERS EN STOP VANDAAG UW DEELNAME!

De Postcodeloterij jaagt Nederlandse boeren, tuinders en vissers het land uit met haar omvangrijke financiële steun aan organisaties als Wakker Dier, Dierenbescherming, Stichting de Noordzee, Greenpeace en Milieudefensie; organisaties die de agrarische sector en de visserij tegenwerken.

Stop deze waanzin en zeg uw deelname aan deze manipulatieve ‘goede doelen’ organisatie vandaag nog op.

Bel 088 020 1010 (iedere werkdag van 09:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur). Houd uw rekeningnummer bij de hand.

 

DIGITAAL OPZEGGEN

Opzeggen kan ook digitaal via https://www.postcodeloterij.nl/opzeggen/opzegformulier

Ter motivatie kunt u onderstaande tekst gebruiken:

Hierbij zeg ik mijn deelname aan Postcodeloterij op vanwege jullie eenzijdige financiering van organisaties zoals Wakker Dier, Dierenbescherming, Stichting de Noordzee, Greenpeace en Milieudefensie; organisaties die de agrarische sector en de visserij tegenwerken.

Dit is bijzonder spijtig omdat Nederlandse boeren, tuinders en vissers als geen ander ter wereld in staat zijn om gezond en eerlijk voedsel te produceren met minimale belasting voor het milieu.

Het wegjagen van gekwalificeerde agrarische ondernemers uit Nederland heeft tot gevolg dat de productie elders onder slechtere omstandigheden zal plaatsvinden: slechter voor het milieu, slechter voor de natuur, slechter voor dieren.

Het zou van moed en visie getuigen als de Postcodeloterij ook deze kant van het voedselproductieverhaal onderkent én financieel ondersteunt. Zolang dit niet het geval is, kunt u op nog veel meer opzeggingen rekenen.

 

 

 

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

dec 2 2022

Alle ballen op BBB!

BBB maakt kerst 2022 onvergetelijk! Nog enkele weken en dan vieren we samen het kerstfeest. 2022 was een ...

nov 30 2022

Regio verdient meer aandacht bij OV, spoor en wegen!

Maandag 28 november was het debat over het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport (MIRT). Het MIRT gaat over ...

nov 25 2022

Geen stap verder met stikstofplannen

Kamerbrief Toekomst Landbouw Water en Bodem sturend Voortgang integrale aanpak landelijk gebied en opvolging uitspraak Raad van State ...