Zin in een BBBlarentocht?

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Zin in een BBBlarentocht?

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Zin in een BBBlarentocht?

Gepubliceerd op: 11-10-2022

Op zaterdag 15 oktober wordt er een serieuze BBBlarentocht van 120 km in 24 uur georganiseerd door Richard Kimmannn en zijn vriendin Monique. Dat verdient tocht wel een BBBoost?

Zaterdag 15 oktober waargemaakt!

Als oprichter en eigenaar van Farmers4All heeft Richard als doel om naast het tijd en geld besparen voor de agrarische sector zo ook een luisterend oor te zijn voor de agrarische sector en dat hij van een sportieve uitdaging houdt is al meermaals bewezen. Zo heeft hij al 2 keer de 50km Nijmeegse Vierdaagse gelopen en in 24 uur non-stop 500km geschaatst.

En nu gaat hij de uitdaging aan en samen met zijn vriendin Monique om 120 km te wandelen binnen 24 uur en zo de BBB een BBBoost te geven en donaties op te halen voor de BBB. Als dat niet letterlijk de BBB in BoerBurgerBeweging zetten is?!

Vertrek

Heb je zin om mee te lopen? Zaterdag 15 oktober vertrekken Richard en Monique vanaf 9:00uur vanaf het terrein van Farmers4All en verwelkomen ze je graag met een bakje koffie.

Verder zal er door een GPS-livetrack (deze wordt zaterdag gedeeld) worden bijgehouden waar de lopers ongeveer zijn en is het op die manier mogelijk om ze aan te moedigen of een stukje aan te sluiten.

Winactie!

Wil jij ook kans maken op zo’n mooie stoere roze overall?
Geef een BBBoost en/of deel het bericht en wie weet loop jij binnenkort in zo’n mooi overal.

Een BBBoost geven?

Steun Richard en Monique dan tijdens de BBBlarentocht door financieel bij te dragen.

Geef een BBBoost

Geef Richard en Monique een BBBoost tijdens hun BBBlarentocht door een financiële bijdragen te geven. Uw gegevens invullen is tot en met een bedrag van 1.000 euro niet verplicht. Anonieme giften boven 1.000 euro moet BBB overdragen aan de Minister van BZK en komen dus niet in de BBB-kas terecht.

Bedrag

Kaart:

De bedoeling is om tot Deventer 5,5 km/u te lopen tot aan Deventer. Hierop zijn de berekeningen voor de tocht gemaakt, actuele tijden kunnen variëren. Wil je weten waar ze echt zijn? Houd dan de Facebook-pagina van BBB en Farmers4All in de gaten.

Zaterdag 15 oktober wordt via de Facebook van BBB en Farmers4All de GPS-livetracker gedeeld.

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

apr 15 2024

BBB-kamerlid Henk Vermeer bij OP1 over Klimaatdebat: “Wie rood staat, kan niet groen doen”

De Europese rechter stelt klimaatactivisten in het gelijk. “Dit gaat grote gevolgen hebben, daar maken wij ons ernstige ...

apr 14 2024

BBB wil duidelijkheid over opschorten derogatie van Adema en wil in gesprek met Eurocommissaris Virginijus Sinkevičius

BBB-fractievoorzitter Caroline van der Plas heeft vragen gesteld over de mestderogatie en de inzet van Nederland in Brussel ...

apr 9 2024

Stemverklaring BBB over Wet verhoging minimumloon

Op dinsdag 2 april heeft BBB in de Tweede Kamer tégen de ‘Wet verhoging minimumloon’ gestemd. Ook de BBB-fractie in ...