BoerBurgerBeweging on tour in Zeeland

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

BoerBurgerBeweging on tour in Zeeland

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

BoerBurgerBeweging on tour in Zeeland

Gepubliceerd op: 04-03-2021

Aanstaande zaterdag 6 maart komt de grote demo vrachtauto van Adri Noordijk, in de kleuren van BBB naar Zeeland. Wij gaan op tal van plaatsen in Zeeland in gesprek met de burgers, over een aantal actualiteiten die spelen op ons platteland, waar wij aandacht voor gaan vragen in Den Haag. Wij nodigen dan de burger uit, om met ons in gesprek te gaan. De lijsttrekker Caroline van der Plas zal ook aanwezig zijn. Ook onze 4 Zeeuwse kandidaten die op de lijst staan voor de Tweede Kamer verkiezingen, zullen u te woord staan. Dit zijn Gert Jan Minderhoud, Han van “t Hof, Arno Vael en Kees Hanse. Onze vrachtauto zal dienen als podium voor onze kandidaten.

Het programma start om 9.00 aan het Parkeerterrein Scheldestraat te Zierikzee, hier wordt de burger een lekker bakje koffie met een Zeeuwse Bolus aangeboden om in de stemming te komen, om ons met de juiste vragen te bestoken. Hier zal op het podium Caroline van de plas en Kees Hanse een woordje tot u richten. Deze bijeenkomst duurt tot ongeveer 10.15.

Daarna gaat de reis naar Vlissingen, waar we neerstrijken op het Stadhuisplein, ook hier gaan we weer in gesprek met de burger. In Vlissingen zullen we staan van 11.00 tot ongeveer 12.15. Ook hier is iedereen welkom, die vragen aan ons heeft.

Als laatste zullen we afreizen naar Hulst, waar we op het Stationsplein zullen gaan staan. Hier nodigen we de bevolking uit om samen met ons een lekker frietje te eten, dit natuurlijk van ons eigen Zeeuwse aardappelen die ter plaatse bereid worden. Hier zullen we staan van 13.15 tot om en nabij 15.30. Ook hier zullen er weer diverse mensen u toespreken, waaronder natuurlijk ook onze Zeeuws-Vlaamse kandidaat Arno Vael.

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

presentatie BBB-kandidaten

sep 23 2023

BBB-kandidatenlijst en verkiezingsprogramma definitief vastgesteld tijdens Algemene Ledenvergadering

Leden hebben op eerdere momenten wijzigingsvoorstellen mogen indienen op de conceptversies. Deze wijzigingen werden vervolgens ook weer in ...
Stempotloden

sep 15 2023

Stemmen vanuit het buitenland? Registreren kan tot 11 oktober

Ook al lijkt het niet zo, ook Nederlanders die in het buitenland wonen hebben te maken met de ...

sep 12 2023

Nieuw onderzoek bevestigt: Piekbelastersbeleid is zinloos!

Uit nieuw onderzoek van de Universiteit van Amsterdam naar de concentratie van ammoniak in de lucht en het ...