BoerBurgerBeweging on tour in Zeeland

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

BoerBurgerBeweging on tour in Zeeland

Gepubliceerd op: 04-03-2021

Aanstaande zaterdag 6 maart komt de grote demo vrachtauto van Adri Noordijk, in de kleuren van BBB naar Zeeland. Wij gaan op tal van plaatsen in Zeeland in gesprek met de burgers, over een aantal actualiteiten die spelen op ons platteland, waar wij aandacht voor gaan vragen in Den Haag. Wij nodigen dan de burger uit, om met ons in gesprek te gaan. De lijsttrekker Caroline van der Plas zal ook aanwezig zijn. Ook onze 4 Zeeuwse kandidaten die op de lijst staan voor de Tweede Kamer verkiezingen, zullen u te woord staan. Dit zijn Gert Jan Minderhoud, Han van “t Hof, Arno Vael en Kees Hanse. Onze vrachtauto zal dienen als podium voor onze kandidaten.

Het programma start om 9.00 aan het Parkeerterrein Scheldestraat te Zierikzee, hier wordt de burger een lekker bakje koffie met een Zeeuwse Bolus aangeboden om in de stemming te komen, om ons met de juiste vragen te bestoken. Hier zal op het podium Caroline van de plas en Kees Hanse een woordje tot u richten. Deze bijeenkomst duurt tot ongeveer 10.15.

Daarna gaat de reis naar Vlissingen, waar we neerstrijken op het Stadhuisplein, ook hier gaan we weer in gesprek met de burger. In Vlissingen zullen we staan van 11.00 tot ongeveer 12.15. Ook hier is iedereen welkom, die vragen aan ons heeft.

Als laatste zullen we afreizen naar Hulst, waar we op het Stationsplein zullen gaan staan. Hier nodigen we de bevolking uit om samen met ons een lekker frietje te eten, dit natuurlijk van ons eigen Zeeuwse aardappelen die ter plaatse bereid worden. Hier zullen we staan van 13.15 tot om en nabij 15.30. Ook hier zullen er weer diverse mensen u toespreken, waaronder natuurlijk ook onze Zeeuws-Vlaamse kandidaat Arno Vael.

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

mrt 22 2023

OPRUIMEN SPANDOEKEN EN AAN HET WERK!

15 maart 2023 gaat de geschiedenisboekjes in als de dag waarop BBB Nederland op zijn politieke grondvesten deed ...

mrt 21 2023

Sietsma en Van Maaren verkenners bij coalitievorming Flevoland

Woensdag 15 maart j.l. hebben de inwoners van Flevoland hun stem uitgebracht. BBB werd de grootste partij in ...

mrt 21 2023

Bovenste Beste Leden, Stemmers, Bovenste Beste Boeren en Burgers!

Wat hebben jullie en wat hebben wij veroorzaakt in Nederland? Wij als Bestuur zijn nog maar nauwelijks bekomen ...