Video impressie lancering BoerBurgerBoek

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Video impressie lancering BoerBurgerBoek

Gepubliceerd op: 17-10-2019

BoerBurgerBoek gelanceerd: bestel ‘m nu! 
Op woensdag 16 oktober 2019 (WereldVoedseldag) werd het eerste BoerBurgerBoek door Caroline van der Plas in Fooddock Deventer overhandigd aan Özcan Akyol, bekend als schrijver, columnist en presentator onder de naam Eus.

Het BoerBurgerBoek is een uitgave van BoerBurgerBeweging; een initiatief van Caroline van der Plas en ReMarkAble communicatie BV en ontstaan vanuitBoerburgertweet; een social media platform met pakweg 20.000 volgers op Facebook en 12.000 volgers op Twitter.

Met de BoerBurgerBeweging brengen Caroline van der Plas en ReMarkAble beweging in het politieke landschap. Een nieuw en krachtig geluid dat recht doet aan de grote economische en maatschappelijke waarde van de agrarische sector en het platteland, waarin duurzaamheid, leefbaarheid, milieu en diervriendelijkheid centrale thema’s zijn, resulterend in eerlijk en gezond voedsel voor iedereen.

Ook het BoerBurgerBoek bestellen om zelf te lezen en uit te delen aan de burgers om je heen? Klik hier.

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

dec 2 2022

Alle ballen op BBB!

BBB maakt kerst 2022 onvergetelijk! Nog enkele weken en dan vieren we samen het kerstfeest. 2022 was een ...

nov 30 2022

Regio verdient meer aandacht bij OV, spoor en wegen!

Maandag 28 november was het debat over het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport (MIRT). Het MIRT gaat over ...

nov 25 2022

Geen stap verder met stikstofplannen

Kamerbrief Toekomst Landbouw Water en Bodem sturend Voortgang integrale aanpak landelijk gebied en opvolging uitspraak Raad van State ...