BBB doet mee aan de verkiezingen in ALLE waterschappen!

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

BBB doet mee aan de verkiezingen in ALLE waterschappen!

Gepubliceerd op: 06-01-2023

2023 wordt een spannend en veelbelovend jaar voor BBB!
Eerder zijn de lijsttrekkers van de 12 provinciale teams al gepresenteerd. En op 14 januari a.s. zal BBB de 21 lijsttrekkers van de 21 Waterschapskringen voorstellen en de 21 kandidatenlijsten presenteren.

Nadat in juni 2022 het BBB Bestuur besloot om mee te doen aan de verkiezingen van de Waterschappen op 15 maart 2023, is er veel water door de Nederlandse rivieren en beken gegaan. Onder leiding van een kernteam zijn gesprekken, veel gesprekken, gevoerd met mogelijke kandidaten.

“Het was kenmerkend dat BBB veel waardering en ondersteuning kreeg voor het besluit om mee te doen aan de Waterschapsverkiezingen”, zo stelt Ad Baltus (bestuurslid en mede-verantwoordelijk voor de Waterschapsverkiezingen), het water is noodzakelijk voor iedereen en zeker op het platteland. Dit resulteert nu in het feit dat we in alle Waterschapskringen met goede kandidaten meedoen. Op 14 januari a.s. komen alle kandidaten samen in Nijkerk en zal BBB de lijsttrekkers presenteren. Ook zal er voor de kandidaten een campagne-uitleg en een Lagerhuisdebat plaatsvinden. Ad Baltus vervolgt: “Lijsttrekkers, kandidaten, campagneteams, iedereen staat in de startblokken, het wordt een mooie dag om samen te komen”.

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

jan 25 2023

Kom jij stage lopen bij BBB in de Tweede Kamer?

De leukste Tweede Kamerfractie van Den Haag zoekt een stagiair voor het dossier ‘Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit’! Studeer ...

jan 23 2023

Nu verkrijgbaar: Gewoon Gezond Verstand

‘Meer dan de helft van de Nederlanders heeft het vertrouwen in de politiek verloren. Vooral het vertrouwen in ...

jan 18 2023

Behoud de salderingsregeling zonnepanelen!

Huishoudens met zonnepanelen kunnen op dit moment alle energie die ze terugleveren aan het elektriciteitsnet nog wegstrepen tegen ...