BBB doet mee aan de verkiezingen in ALLE waterschappen!

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

BBB doet mee aan de verkiezingen in ALLE waterschappen!

Gepubliceerd op: 06-01-2023

2023 wordt een spannend en veelbelovend jaar voor BBB!
Eerder zijn de lijsttrekkers van de 12 provinciale teams al gepresenteerd. En op 14 januari a.s. zal BBB de 21 lijsttrekkers van de 21 Waterschapskringen voorstellen en de 21 kandidatenlijsten presenteren.

Nadat in juni 2022 het BBB Bestuur besloot om mee te doen aan de verkiezingen van de Waterschappen op 15 maart 2023, is er veel water door de Nederlandse rivieren en beken gegaan. Onder leiding van een kernteam zijn gesprekken, veel gesprekken, gevoerd met mogelijke kandidaten.

“Het was kenmerkend dat BBB veel waardering en ondersteuning kreeg voor het besluit om mee te doen aan de Waterschapsverkiezingen”, zo stelt Ad Baltus (bestuurslid en mede-verantwoordelijk voor de Waterschapsverkiezingen), het water is noodzakelijk voor iedereen en zeker op het platteland. Dit resulteert nu in het feit dat we in alle Waterschapskringen met goede kandidaten meedoen. Op 14 januari a.s. komen alle kandidaten samen in Nijkerk en zal BBB de lijsttrekkers presenteren. Ook zal er voor de kandidaten een campagne-uitleg en een Lagerhuisdebat plaatsvinden. Ad Baltus vervolgt: “Lijsttrekkers, kandidaten, campagneteams, iedereen staat in de startblokken, het wordt een mooie dag om samen te komen”.

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

jun 2 2023

BBB vestigt hoop op Defensiefondsen om VDL Nedcar te redden

De Tweede Kamerfractie van de BBB heeft belangrijke Kamervragen gesteld over detoekomst van VDL Nedcar, een grote autofabrikant ...

mei 24 2023

BBB en GroenLinks stellen Kamervragen over online piramidespellen, zoals IM Academy

De leden Van der Lee (GroenLinks) en Van der Plas (BBB) hebben schriftelijke vragen gesteld aan de minister ...

mei 24 2023

BBB & JA21 schakelen hulp van Brussel in om Nederland snel van stikstofslot te krijgen

Reactie Van der Wal op initiatiefnota stikstof biedt nieuwe aanknopingspunten BBB en JA21 gaan op zeer korte termijn ...