Welkom bij BBB Zeeland!

Met Zeeland, voor Zeeland’ is de titel van het coalitieakkoord van BBB, SGP, CDA en VVD in Zeeland. De omslag maken van stikstofbeleid naar natuurbeleid, de ruimte vinden voor alle opgaven waaraan de komende jaren moet worden gewerkt en meer denken vanuit de kwaliteit van leven van de inwoners van Zeeland. Dat zijn de speerpunten in het beleid en de werkwijze die de partijen de komende jaren voor zich zien.

BBB haalde bij de verkiezingen in maart 2023 negen van de 39 zetels in de provincie Zeeland,  en heeft twee gedeputeerden: Arno Vael (BBB) en Wilfried Nielen (BBB).

Het volledige coalitieakkoord leest u hier. Het verkiezingsprogramma van BBB Zeeland waarmee de Statenverkiezingen vindt u hier Verkiezingsprogramma PS2023 en de Provinciale Statenleden, waaronder die van BBB, vindt u hier (onderaan de pagina). Onze kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen van maart 2023 vindt u hier.

De kandidaten voor de Provinciale Staten en Waterschappen in Zeeland zetten zich met volle overgave in voor de BBB standpunten.

BBB_ZEELAND_Flyer

Word BBB-lid

  • ontvang bij aanmelding het BoerBurgerBoek of een BBB T-Shirt gratis;
  • steun BBB;
  • praat en stem mee over de koers van
  • BBB tijdens ledenbijeenkomsten;
  • toegang tot exclusieve BBB evenementen;
  • ontvang de BBB e-nieuwsbrief.

Word BBB-vrijwilliger

Wil jij BBB Zeeland helpen? Graag! In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen moet er veel gebeuren: posters plakken, spandoeken ophangen, flyeren, deelnemen aan beurzen, open dagen en events. Meld je aan als BBB-vrijwilliger en geef je voorkeur qua vrijwilligerswerk aan.

Word BBB-donateur

Wilt u als burger of bedrijf BBB Zeeland financieel steunen? Dat kan natuurlijk ook! Uw steun stelt ons in staat om het gedachtegoed met zoveel mogelijk mensen te delen en wordt actief ingezet om de BBB-verkiezingscampagne in Zeeland te kunnen ondersteunen.

Uw gegevens invullen is tot en met een bedrag van 1.000 euro niet verplicht; daarboven wel. Anonieme giften boven 1.000 euro moet BBB overdragen aan de Minister van BZK en komen dus niet in de BBB-kas terecht.

Contact

Heeft u een vraag aan BBB Zeeland?
Stuur gerust een mailtje naar [email protected].

Contact