Welkom bij BBB Zuid-Holland!

BBB Zuid-Holland bereidt zich voor op deelname aan de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart 2023. De selectieprocedure voor de kandidaten ligt inmiddels achter ons; BBB Zuid-Holland concentreert zich nu op het schrijven van het verkiezingsprogramma, het trainen van de kandidaten en dientengevolge bepalen van de kieslijst rangorde. Op de Algemene Ledenvergadering op 12 november a.s. worden de verkiezingsprogramma's en kandidatenlijsten voor de BBB-leden in stemming gebracht.

Vanaf dat moment zal BBB Zuid-Holland zich nadrukkelijk roeren in de provincie met een opmerkelijk verkiezingsprogramma. Uiteraard wordt de definitieve kandidatenlijst en het BBB Zuid-Holland verkiezingsprogramma t.z.t. op deze pagina gedeeld.

Op dit moment ligt de prioriteit op het werven van leden, vrijwilligers en donateurs. Met uw steun zijn we in staat het platteland een stem te geven. Samen zorgen we voor een vitaal en leefbaar platteland voor boeren én burgers met oog voor verantwoorde, diervriendelijke en veilige voedselproductie.

BBB_ZUID-HOLLAND_Flyer

Word BBB-lid

  • ontvang bij aanmelding het BoerBurgerBoek of een BBB T-Shirt gratis;
  • steun BBB;
  • praat en stem mee over de koers van
  • BBB tijdens ledenbijeenkomsten;
  • toegang tot exclusieve BBB evenementen;
  • ontvang de BBB e-nieuwsbrief.

Word BBB-vrijwilliger

Wil jij BBB Zuid-Holland helpen? Graag! In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen moet er veel gebeuren: posters plakken, spandoeken ophangen, flyeren, deelnemen aan beurzen, open dagen en events. Meld je aan als BBB-vrijwilliger en geef je voorkeur qua vrijwilligerswerk aan.

Word BBB-donateur

Wilt u als burger of bedrijf BBB Zuid-Holland financieel steunen? Dat kan natuurlijk ook! Uw steun stelt ons in staat om het gedachtegoed met zoveel mogelijk mensen te delen en wordt actief ingezet om de BBB-verkiezingscampagne in Zuid-Holland te kunnen ondersteunen.

Uw gegevens invullen is tot en met een bedrag van 1.000 euro niet verplicht; daarboven wel. Anonieme giften boven 1.000 euro moet BBB overdragen aan de Minister van BZK en komen dus niet in de BBB-kas terecht.

Contact

Heeft u een vraag aan BBB Zuid-Holland?
Neem contact op met Hans Veentjer via zuid-holland@boerburgerbeweging.nl.

Word BBB-lid