“Ben je het brede constructieve midden als..?” – Inbreng Formatiedebat

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

“Ben je het brede constructieve midden als..?” – Inbreng Formatiedebat

Gepubliceerd op: 06-10-2021

Fractievoorzitter Caroline van der Plas spreekt  in het formatiedebat van 5 oktober over de formatie en het bij voorbaat uitsluiten van partijen in de recente onderhandelingsgesprekken. Ook stelde zij de vraag: “Ben je het constructieve midden als..”

BBB heeft uit de media moeten vernemen dat wij niet uitgenodigd waren voor gesprekken met de informateur Remkes. In het eindverslag staat als reden dat BBB (en andere partijen) niet uitgenodigd zijn aan de hand van de stemmingen over de aanstelling van de Heer Remkes als informateur.

Fractievoorzitter Caroline van der Plas legt uit:
“Het niet steunen van de voordracht, was voor mij een logische. Niet omdat ik geen vertrouwen had in de heer Remkes, maar omdat BBB een motie voor nieuwe verkiezingen steunde. Vindt u dat logisch? Eerst stemmen voor een nieuwe informateur en vervolgens een motie voor nieuwe verkiezingen steunen. Ik niet.”

Bekijk hieronder de gehele inbreng van Fractievoorzitter Caroline van der Plas

 

 

 

 

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

dec 2 2022

Alle ballen op BBB!

BBB maakt kerst 2022 onvergetelijk! Nog enkele weken en dan vieren we samen het kerstfeest. 2022 was een ...

nov 30 2022

Regio verdient meer aandacht bij OV, spoor en wegen!

Maandag 28 november was het debat over het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport (MIRT). Het MIRT gaat over ...

nov 25 2022

Geen stap verder met stikstofplannen

Kamerbrief Toekomst Landbouw Water en Bodem sturend Voortgang integrale aanpak landelijk gebied en opvolging uitspraak Raad van State ...