Welkom bij BBB Fryslân!

BBB Fryslân heeft met groot succes deelgenomen aan de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart 2023. Er werd een nieuwe coalitie gevormd samen met het CDA, de ChristenUnie en de FNP. Oparbeidzje foar Fryslân. Zo heet het Bestuursakkoord 2023-2027 van deze partijen.

Met die titel zeggen de partijen dat ze samen met anderen in en buiten het Provinsjehûs de brede welvaart in Fryslân willen versterken. Naast de inwoners staan en bouwen aan vertrouwen, dat is wat de coalitiepartijen zich voornemen.

Ze investeren de komende jaren in landbouw en natuur, de woonomgeving, schone energie, werkgelegenheid en de samenleving met al haar vrijwilligers, verenigingen, organisaties, dorpen en wijken.

Met uw steun zijn we in staat het platteland een stem te geven. Samen zorgen we voor een vitaal en leefbaar platteland voor boeren én burgers met oog voor verantwoorde, diervriendelijke en veilige voedselproductie. Ons Verkiezingsprogramma PS2023 (NL) Verkiezingsprogramma PS2023 (FR) en de kandidatenlijst voor de Provinciale Staten verkiezingen.

BBB_FRIESLAND_Flyer

Word BBB-lid

  • ontvang bij aanmelding het BoerBurgerBoek of een BBB T-Shirt gratis;
  • steun BBB;
  • praat en stem mee over de koers van
  • BBB tijdens ledenbijeenkomsten;
  • toegang tot exclusieve BBB evenementen;
  • ontvang de BBB e-nieuwsbrief.

Word BBB-vrijwilliger

Wil jij BBB Fryslân helpen? Graag! In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen moet er veel gebeuren: posters plakken, spandoeken ophangen, flyeren, deelnemen aan beurzen, open dagen en events. Meld je aan als BBB-vrijwilliger en geef je voorkeur qua vrijwilligerswerk aan.

Word BBB-donateur

Wilt u als burger of bedrijf BBB Fryslân financieel steunen? Dat kan natuurlijk ook! Uw steun stelt ons in staat om het gedachtegoed met zoveel mogelijk mensen te delen en wordt actief ingezet om de BBB-verkiezingscampagne in Fryslân te kunnen ondersteunen.

Uw gegevens invullen is tot en met een bedrag van 1.000 euro niet verplicht; daarboven wel. Anonieme giften boven 1.000 euro moet BBB overdragen aan de Minister van BZK en komen dus niet in de BBB-kas terecht.

Contact

Heeft u een vraag aan BBB Fryslân?
Stuur gerust een mailtje naar [email protected].

Contact opnemen?