BoerBurgerBeweging is koersvast

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

BoerBurgerBeweging is koersvast

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

BoerBurgerBeweging is koersvast

Gepubliceerd op: 19-08-2019

Over media-aandacht heeft BoerBurgerBeweging afgelopen week niet te klagen gehad. Na een interview van mede-initiatiefnemer Caroline van der Plas bij Nieuwe Oogst TV, waarin Caroline het voornemen om deel te nemen aan de Tweede Kamer verkiezingen meldde, stond de telefoon roodgloeiend en liepen de mailbox en social media vol met nagenoeg allemaal positieve reacties.

Het is helder dat we een gevoelige snaar hebben geraakt. Bovenal is het bemoedigend om in dit vroege stadium al zoveel bijval te krijgen. Een meerderheid vindt het belangrijk dat het geluid over eerlijk voedsel sterker klinkt in Den Haag, zo leert een poll van de Persgroep. Deze steun sterkt ons in onze koers richting 17 maart 2021, het moment waarop normaliter de volgende Tweede Kamerverkiezingen plaatsvinden.

Het volgende momentum dient zich al snel aan: op Wereldvoedseldag, woensdag 16 oktober a.s., zal BoerBurgerBeweging het BoerBurgerBoek lanceren. Een boek waarin 21 agrarische ondernemers verhalen over hun passie als voedselproducent en welke reacties dit losmaakt bij burgers. Een boek dat boeren met burgers verbindt! U kunt zich inschrijven voor dit meer dan 100 pagina’s tellende Boek.

BoerBurgerBeweging dankt iedereen voor de steunbetuigingen. We leggen nu eerst een lijst aan van sympathisanten en experts en maken een verdieping qua standpunten met betrekking tot een eerlijk verhaal over voedsel. Hierover komt binnen afzienbare termijn meer informatie beschikbaar.

Blijf ons volgen en in de tussentijd: ‘WEES GOED, VERTEL EN VERBIND!’

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

jul 17 2024

BBB Utrecht: Afschieten van probleemwolf is enige oplossing

Met grote bezorgdheid hebben wij kennisgenomen van het schokkende incident van gisteren, 16 juli 2024, waarbij een kind ...

jul 16 2024

BBB-delegatie start in het Europees Parlement

De delegatie van BBB is vandaag officieel gestart in het Europees Parlement. Bij de Europese verkiezingen van 6 ...

jul 13 2024

BBB Zeeland: Guus Baert geïnstalleerd als lid van Provinciale Staten

Tijdens de Statenvergadering 5 juli j.l. is Guus Baert officieel geïnstalleerd als lid van de Provinciale Staten. Guus ...