BoerBurgerBeweging is koersvast

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

BoerBurgerBeweging is koersvast

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

BoerBurgerBeweging is koersvast

Gepubliceerd op: 19-08-2019

Over media-aandacht heeft BoerBurgerBeweging afgelopen week niet te klagen gehad. Na een interview van mede-initiatiefnemer Caroline van der Plas bij Nieuwe Oogst TV, waarin Caroline het voornemen om deel te nemen aan de Tweede Kamer verkiezingen meldde, stond de telefoon roodgloeiend en liepen de mailbox en social media vol met nagenoeg allemaal positieve reacties.

Het is helder dat we een gevoelige snaar hebben geraakt. Bovenal is het bemoedigend om in dit vroege stadium al zoveel bijval te krijgen. Een meerderheid vindt het belangrijk dat het geluid over eerlijk voedsel sterker klinkt in Den Haag, zo leert een poll van de Persgroep. Deze steun sterkt ons in onze koers richting 17 maart 2021, het moment waarop normaliter de volgende Tweede Kamerverkiezingen plaatsvinden.

Het volgende momentum dient zich al snel aan: op Wereldvoedseldag, woensdag 16 oktober a.s., zal BoerBurgerBeweging het BoerBurgerBoek lanceren. Een boek waarin 21 agrarische ondernemers verhalen over hun passie als voedselproducent en welke reacties dit losmaakt bij burgers. Een boek dat boeren met burgers verbindt! U kunt zich inschrijven voor dit meer dan 100 pagina’s tellende Boek.

BoerBurgerBeweging dankt iedereen voor de steunbetuigingen. We leggen nu eerst een lijst aan van sympathisanten en experts en maken een verdieping qua standpunten met betrekking tot een eerlijk verhaal over voedsel. Hierover komt binnen afzienbare termijn meer informatie beschikbaar.

Blijf ons volgen en in de tussentijd: ‘WEES GOED, VERTEL EN VERBIND!’

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

presentatie BBB-kandidaten

sep 23 2023

BBB-kandidatenlijst en verkiezingsprogramma definitief vastgesteld tijdens Algemene Ledenvergadering

Leden hebben op eerdere momenten wijzigingsvoorstellen mogen indienen op de conceptversies. Deze wijzigingen werden vervolgens ook weer in ...
Stempotloden

sep 15 2023

Stemmen vanuit het buitenland? Registreren kan tot 11 oktober

Ook al lijkt het niet zo, ook Nederlanders die in het buitenland wonen hebben te maken met de ...

sep 12 2023

Nieuw onderzoek bevestigt: Piekbelastersbeleid is zinloos!

Uit nieuw onderzoek van de Universiteit van Amsterdam naar de concentratie van ammoniak in de lucht en het ...