Partijfinanciering

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Partijfinanciering

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Partijfinanciering

Gepubliceerd op: 11-03-2021

Over partij financiering. BBB heeft, zoals de wet dat voorschrijft, een overzicht ingediend van al haar giften en schulden. Voor giften telt een drempel van 4.500 euro op jaarbasis. We hebben vele kleine en een paar wat grotere giften ontvangen van fans, leden en sympathiserende bedrijven.
De giften bleven echter allemaal zeer ruim onder de gestelde grens voor aanmelding. Eén bedrijf is hierop een uitzondering. Dat is het communicatiebureau van mede BBB-oprichters Wim Groot Koerkamp en Henk Vermeer. Vanaf eind 2018 hebben zij gewerkt aan het maken van het BoerBurgerBoek, de huisstijl van de partij en de voorbereidingen en uitvoering van de campagne. De inzet van al die uren hebben ze gedaan zonder hiervoor geld te vragen. Alleen drukwerkkosten etc zijn 1 op 1 doorbelast. Deze inzet, waarover het genoemde bedrag in het artikel gaat, hebben wij volgens de regels verantwoord als ‘gift in natura’. We willen ReMarkAble hier hartelijk voor bedanken.
 
Daarnaast heeft Caroline 5 maanden onbetaald verlof genomen voor de campagne. Dat is geen gift volgens deze regels maar wel onbetaalbaar en stoer van haar! En dan natuurlijk de tomeloze inzet van al onze kandidaten en vrijwilligers. Ook onbetaalbaar, dankjewel!
bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

apr 25 2024

BBB vraagt lef en politieke wil van Adema in mestcrisis

BBB vraagt vandaag in het mestdebat om lef en politieke wil van minister Adema van LNV. Nederland heeft ...

apr 23 2024

Stemmen vanuit het buitenland? Registreren kan tot 25 april

Wil je stemmen voor de verkiezingen van het Europees Parlement van 6 juni 2024?Zo kun je stemmen vanuit ...

apr 23 2024

Waterschapssloten en Gemeenschappelijk Landbouw Beleid Brabantse Delta

In april heeft het bestuur van Waterschap Brabantse Delta een voorstelgoedgekeurd waarin het zijn sloten ter beschikking stelt ...