BBB Jong Noord-Brabant aan het woord

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

BBB Jong Noord-Brabant aan het woord

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

BBB Jong Noord-Brabant aan het woord

Gepubliceerd op: 16-01-2024

BBB Jong Noord-Brabant zet zich in voor alle Brabantse jongeren tussen de 14 en 35 jaar. Dit team zorgt niet alleen op politiek niveau voor onze jongeren, maar ook voor het stukje samenzijn door het organiseren van activiteiten en bijeenkomsten.

Momenteel bestaat het bestuur van BBB Jong Noord-Brabant uit 3 leden en zetten zij zich in voor de belangen van jongeren in onze mooie provincie. Zo hebben zij het unicum gehad om mee te schrijven en te denken over de plannen voor de Europese verkiezingen en zijn zij ook bezig met het organiseren van een nieuwjaarsbijeenkomst.

Europese Verkiezingen
Op donderdag 6 juni staan de Europese Verkiezingen 2024 op het programma. BBB Jong Noord-Brabant heeft meegeholpen aan de opstelling van de ‘BBB Jong Europa visie’. Hierin hebben zij specifieke punten over Europese onderwerpen benadrukt in het belang van onze jongeren. Daarin hebben zij hun visie en feedback gegeven over de plannen en meegewerkt aan het concept voor het Europese verkiezingsprogramma. De verdere verwerking van het Europese Verkiezingsprogramma ligt bij de werkgroep ‘Europa’ binnen BBB Jong.

Nieuwjaarsbijeenkomst voor BBB Jong
In samenwerking met BBB Jong Limburg en Gelderland organiseert de afdeling BBB Jong Noord-Brabant een nieuwjaarsbijeenkomst op 29 januari 2024 in Nijmegen.
Tijdens deze bijeenkomst zullen we terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar onze plannen voor het komende jaar. BBB Europa zal ook vertegenwoordigd zijn door een spreker die zal informeren over de verwachtingen rond de Europese verkiezingen.

Voor de nieuwjaarsbijeenkomst volgt nog een uitnodiging met daarin de details over de plaats, het programma en de tijd van de bijeenkomst.

Lid worden van BBB Jong?
Ben jij tussen de 14 en 35 jaar en wil je graag lid worden van BBB Jong Noord-Brabant?
Meld je dan hier aan! (Let op: de kosten zijn € 33,- per kalenderjaar).

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

feb 17 2024

Bericht namens BBB-gedeputeerde Maurits von Martels

Beste mensen, Er is veel ophef ontstaan over het bericht in de Agrio-bladen: 'Melkveebedrijf in Overijssel moet naar ...

feb 16 2024

BBB presenteert een veelbelovende concept-kandidatenlijst voor Europese Verkiezingen

Eerder werd al bekendgemaakt dat Sander Smit de beoogde BBB-lijsttrekker is voor de aankomende Europese Verkiezingen. Sander Smit ...

feb 16 2024

Tweede Kamer steunt moties BBB voor Nederlandse Visserijsector

Gisteren zijn er in de Tweede Kamer 2 moties aangenomen van Gijs Tuinman voor onze Nederlandse Visserijsector. Deze ...