Groot nieuws voor BBB Jong Noord-Brabant

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Groot nieuws voor BBB Jong Noord-Brabant

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Groot nieuws voor BBB Jong Noord-Brabant

Gepubliceerd op: 05-03-2024

BBB Jong en BBB Jong Noord-Brabant timmeren ook gestaag aan de weg. Zo zijn er veranderingen in het algemeen bestuur van BBB Jong en hebben zij een superleuke Nieuwjaarsborrel georganiseerd.
Carnaval zit erop en wat was het weer een feest!
Terugkijkend zijn we trots dat BBB ook prominent aanwezig was tijdens deze dagen. Wat hebben we mooie BBB-carnavalswagens zien schitteren in de optochten. Daarnaast was het geweldig om mensen verkleed als ‘onze’ Caroline van der Plas tegen te komen en daar mee te proosten. Ook Caroline is dit niet onopgemerkt gebleven en zij was dan ook blij dat ze, ondanks de drukte rondom de formatie, er zo toch nog een beetje bij was

Veranderingen in het algemene BBB Jong-bestuur
Te midden van alle carnavalsdrukte zou het je bijna ontgaan kunnen zijn, maar we hebben geweldig nieuws dat we met jullie willen delen!
We zijn blij om aan te kondigen dat BBB Jong nieuwe bestuursleden heeft gekozen. Graag feliciteren we Marije van Velthoven als onze nieuwe voorzitter, ter vervanging van Jurre Boers, en Pien Huijbens als Algemeen Bestuurslid, beiden zijn zij unaniem verkozen tot bestuursleden van BBB Jong.
Een bijzondere vermelding verdient Marije van Velthoven, afkomstig uit ons gezellige Brabant. Deze maand heeft ze haar intrede gemaakt als voorzitter van BBB Jong. Wellicht kennen jullie Marije al als voormalig vicevoorzitter of lid van het kernteam BBB Jong Noord-Brabant. We zijn ontzettend blij dat Marije haar enthousiasme en inzet nu op deze positie zal inzetten.

Nieuwjaarsborrel
Op 29 januari 2024 organiseerde BBB Jong Noord-Brabant samen met Gelderland en Limburg een nieuwjaarsborrel in Nijmegen. Florian Huiskamp van BBB Europa sprak over de aankomende plannen met de Europese Verkiezingen. Daarna deelden jongeren onder het genot van lekkernijen en drankjes hun verhalen.

PJO-parlement in Provinciehuis Den Bosch!
Op maandag 11 maart komt BBB Jong Noord-Brabant met een superleuke activiteit! Een waar debat op het Provinciehuis in Den Bosch waar je tegen diverse politieke jongerenorganisaties in debat gaat over verschillende onderwerpen! Deze bijeenkomst is exclusief voor BBB Jong leden in Noord-Brabant. Binnenkort ontvang je meer informatie via je mail.

Steun BBB Jong!
Ben jij nou tussen de 18 en 35 jaar en wil jij je ook graag inzetten voor Kernteam BBB Jong Noord-Brabant? Stuur een mailtje naar [email protected]

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

jul 17 2024

BBB Utrecht: Afschieten van probleemwolf is enige oplossing

Met grote bezorgdheid hebben wij kennisgenomen van het schokkende incident van gisteren, 16 juli 2024, waarbij een kind ...

jul 16 2024

BBB-delegatie start in het Europees Parlement

De delegatie van BBB is vandaag officieel gestart in het Europees Parlement. Bij de Europese verkiezingen van 6 ...

jul 13 2024

BBB Zeeland: Guus Baert geïnstalleerd als lid van Provinciale Staten

Tijdens de Statenvergadering 5 juli j.l. is Guus Baert officieel geïnstalleerd als lid van de Provinciale Staten. Guus ...