Maak kennis met:

Jacob IJsselstein

Secretaris BBB Jong

Mijn naam is Jacob IJsselstein, ik ben 19 jaar en ik kom uit het prachtige Langezwaag in de provincie Fryslân. Ik vind het enorm tof dat ik de rol als secretaris van BBB Jong op mij mocht nemen! Ik kijk uit naar alle leuke, leerzame maar vooral gezellige activiteiten die we samen met de BBB Jong leden gaan organiseren.

Als kind ben ik opgegroeid als zoon van een ondernemer op het Friese platteland. Mijn vader heeft hier een autogarage die gespecialiseerd is in Volvo’s. Hier is mijn passie voor de autosport ontstaan, ik ben namelijk enorm fan van F1, Indycar en Nascar, maar natuurlijk ook van de autocross. Ook vind ik, als echte SC Heerenveen supporter, voetbal enorm leuk om naar te kijken. Verder vind ik afspreken met vrienden ook heel belangrijk.

Ik maak mij ernstig zorgen over een goede en vooral leefbare toekomst op het platteland, de sociale cohesie verslechtert, verenigingen moeten noodgedwongen stoppen in de kleinere dorpskernen door een tekort aan financiële middelen, er zijn te weinig betaalbare woningen voor jongeren en het openbaar vervoer verdwijnt steeds meer uit het buitengebied.

Samen met al die andere actieve BBB Jong leden, gaan we er keihard voor strijden dat alle jongeren in Nederland een goed toekomstperspectief krijgen. Jongeren zijn immers de toekomst van Nederland, daarom zullen wij ons land meer moeten inrichten naar een jongeren visie.

BBB Jong_Jacob IJsselstein

Contactgegevens

Naam: Jacob IJsselstein

Functie: Secretaris

E-mail: [email protected]