Speerpunten verkiezingsprogramma BBB in stads- en streektalen

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Speerpunten verkiezingsprogramma BBB in stads- en streektalen

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Speerpunten verkiezingsprogramma BBB in stads- en streektalen

Gepubliceerd op: 06-11-2023

Wauningbâh: iedere burragâh un thùis. Aj rood staot, kuj niet gruun doen.

Als het kan, spreken we mensen graag in hun eigen taal aan en daarom zijn de speerpunten en (vaak ook) een samenvatting van het BBB-verkiezingsprogramma nu ook beschikbaar in vele (streek- en stads)talen. Bijvoorbeeld Drents, Zeeuws, Fries, Nedersaksisch, Gronings en Limburgs. Maar ook in het Haags, Rotterdams, Utrechts, Engels en Papiaments.
En er zijn er meer in de maak! Zowel om naar te luisteren als (mini)podcast (Spotify of Apple PodCast) als om te lezen op onze website. U vindt de schriftelijke vertalingen op deze pagina. Met dank aan vele vrijwilligers en anderen die ons hierbij hebben geholpen. Dove en/of slechthorende Nederlanders kunnen de speerpunten van het verkiezingsprogramma zien in een video in Nederlandse Gebarentaal (NGT).

Podcasts Iedere dag BBBeter!
Het volledige verkiezingsprogramma van BBB in het Nederlands is beschikbaar op de website en in de 14-delige podcastserie ‘Iedere dag BBBeter!’. Deze is te beluisteren via Spotify en Apple Podcast.

bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

dec 7 2023

BBB bezorgd over achterstanden verzekeringsartsen

BBB is bezorgd over de oplopende achterstanden bij de verzekeringsartsen van UWV, zoals vermeld in een recent NOS-artikel. ...

dec 6 2023

Nieuwe Kamerleden beëdigd!

Vandaag zijn onze Kamerleden officieel beëdigd! Caroline, Mona, Gijs, Henk, Lilian, Cor en Claudia kunnen zich vanaf vandaag ...

dec 5 2023

Ernstige zorgen BBB over afbouw mestderogatie

BBB is enorm bezorgd met betrekking tot de aangekondigde afbouw van de mestderogatie. Deze regeling heeft door de ...