Kamervragen PAS-Melding Lelystad Airport

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Kamervragen PAS-Melding Lelystad Airport

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Kamervragen PAS-Melding Lelystad Airport

Gepubliceerd op: 09-08-2021

Fractievoorzitter Caroline van der Plas heeft namens BBB kamervragen gesteld aan de Demissionaire Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit naar aanleiding van het openbaar maken van gegevens op 16 juli 2021 in het kader van de WOB met als onderwerp Lelystad Airport.

De agrarische sector heeft al geruime tijd het gevoel dat er onderscheid wordt gemaakt tussen sectoren die stikstof uitstoten en de mate waarin zij moeten bijdragen aan het oplossen van de stikstofproblematiek.
 
De documenten die voorliggen als gevolg van bovenstaande WOB bevestigen dit beeld. Lelystad Airport heeft duidelijk een aparte status als het gaat om het legaliseren van de PAS melding. Terwijl de effecten van Lelystad Airport op onder andere de Veluwe groot zijn. Lees hieronder de gestelde vragen aan de Demissionair Minister.
bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

apr 9 2024

Stemverklaring BBB over Wet verhoging minimumloon

Op dinsdag 2 april heeft BBB in de Tweede Kamer tégen de ‘Wet verhoging minimumloon’ gestemd. Ook de BBB-fractie in ...

apr 3 2024

BBB stemt voor snelle sluiting gaskraan Groningen

De BBB-fractie gaat zoals beloofd de gaswinning in Groningen per direct stoppen. De fractie vindt het belangrijk dat ...

mrt 30 2024

BBB trekt motie ‘zekerheid bieden in sector: referentieperiode diertelling vóór 1 januari 2024’ in 

BBB trekt de motie “de sector zekerheid bieden door toe te zeggen dat de referentieperiode van een eventuele diertelling vóór ...