Kamervragen PAS-Melding Lelystad Airport

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Kamervragen PAS-Melding Lelystad Airport

Gepubliceerd op: 09-08-2021

Fractievoorzitter Caroline van der Plas heeft namens BBB kamervragen gesteld aan de Demissionaire Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit naar aanleiding van het openbaar maken van gegevens op 16 juli 2021 in het kader van de WOB met als onderwerp Lelystad Airport.

De agrarische sector heeft al geruime tijd het gevoel dat er onderscheid wordt gemaakt tussen sectoren die stikstof uitstoten en de mate waarin zij moeten bijdragen aan het oplossen van de stikstofproblematiek.
 
De documenten die voorliggen als gevolg van bovenstaande WOB bevestigen dit beeld. Lelystad Airport heeft duidelijk een aparte status als het gaat om het legaliseren van de PAS melding. Terwijl de effecten van Lelystad Airport op onder andere de Veluwe groot zijn. Lees hieronder de gestelde vragen aan de Demissionair Minister.
bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

dec 2 2022

Alle ballen op BBB!

BBB maakt kerst 2022 onvergetelijk! Nog enkele weken en dan vieren we samen het kerstfeest. 2022 was een ...

nov 30 2022

Regio verdient meer aandacht bij OV, spoor en wegen!

Maandag 28 november was het debat over het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport (MIRT). Het MIRT gaat over ...

nov 25 2022

Geen stap verder met stikstofplannen

Kamerbrief Toekomst Landbouw Water en Bodem sturend Voortgang integrale aanpak landelijk gebied en opvolging uitspraak Raad van State ...