Kamervragen PAS-Melding Lelystad Airport

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Kamervragen PAS-Melding Lelystad Airport

Gepubliceerd op: 09-08-2021

Fractievoorzitter Caroline van der Plas heeft namens BBB kamervragen gesteld aan de Demissionaire Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit naar aanleiding van het openbaar maken van gegevens op 16 juli 2021 in het kader van de WOB met als onderwerp Lelystad Airport.

De agrarische sector heeft al geruime tijd het gevoel dat er onderscheid wordt gemaakt tussen sectoren die stikstof uitstoten en de mate waarin zij moeten bijdragen aan het oplossen van de stikstofproblematiek.
 
De documenten die voorliggen als gevolg van bovenstaande WOB bevestigen dit beeld. Lelystad Airport heeft duidelijk een aparte status als het gaat om het legaliseren van de PAS melding. Terwijl de effecten van Lelystad Airport op onder andere de Veluwe groot zijn. Lees hieronder de gestelde vragen aan de Demissionair Minister.
bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

jun 2 2023

BBB vestigt hoop op Defensiefondsen om VDL Nedcar te redden

De Tweede Kamerfractie van de BBB heeft belangrijke Kamervragen gesteld over detoekomst van VDL Nedcar, een grote autofabrikant ...

mei 24 2023

BBB en GroenLinks stellen Kamervragen over online piramidespellen, zoals IM Academy

De leden Van der Lee (GroenLinks) en Van der Plas (BBB) hebben schriftelijke vragen gesteld aan de minister ...

mei 24 2023

BBB & JA21 schakelen hulp van Brussel in om Nederland snel van stikstofslot te krijgen

Reactie Van der Wal op initiatiefnota stikstof biedt nieuwe aanknopingspunten BBB en JA21 gaan op zeer korte termijn ...