Kamervragen PAS-Melding Lelystad Airport

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Kamervragen PAS-Melding Lelystad Airport

bbb_logo_witte_rand_2022.svg

DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND

Kamervragen PAS-Melding Lelystad Airport

Gepubliceerd op: 09-08-2021

Fractievoorzitter Caroline van der Plas heeft namens BBB kamervragen gesteld aan de Demissionaire Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit naar aanleiding van het openbaar maken van gegevens op 16 juli 2021 in het kader van de WOB met als onderwerp Lelystad Airport.

De agrarische sector heeft al geruime tijd het gevoel dat er onderscheid wordt gemaakt tussen sectoren die stikstof uitstoten en de mate waarin zij moeten bijdragen aan het oplossen van de stikstofproblematiek.
 
De documenten die voorliggen als gevolg van bovenstaande WOB bevestigen dit beeld. Lelystad Airport heeft duidelijk een aparte status als het gaat om het legaliseren van de PAS melding. Terwijl de effecten van Lelystad Airport op onder andere de Veluwe groot zijn. Lees hieronder de gestelde vragen aan de Demissionair Minister.
bbb_logo_2022

Deel dit artikel

Meer nieuws

jul 17 2024

BBB Utrecht: Afschieten van probleemwolf is enige oplossing

Met grote bezorgdheid hebben wij kennisgenomen van het schokkende incident van gisteren, 16 juli 2024, waarbij een kind ...

jul 16 2024

BBB-delegatie start in het Europees Parlement

De delegatie van BBB is vandaag officieel gestart in het Europees Parlement. Bij de Europese verkiezingen van 6 ...

jul 13 2024

BBB Zeeland: Guus Baert geïnstalleerd als lid van Provinciale Staten

Tijdens de Statenvergadering 5 juli j.l. is Guus Baert officieel geïnstalleerd als lid van de Provinciale Staten. Guus ...